17 Mayıs 2008 Cumartesi

Pelin Onur

19 yorum:

Pantea MOVAHED dedi ki...

Pelincim,
Çok başarılı olacağına inandığım sınıf arkadaşım, çok azimli ve çalışkan… Bütün bunlar onu sosyal hayattan uzaklaştırmaya sebep olmadı, tam tersi ben onu her zaman güler yüzlü, içten ve samimi gördüm.
Canım arkadaşım, başarılarının devamını getireceğini inanıyor, senin için mutluluklarla dolu bir hayat diliyorum.

Pantea MOVAHED

pınar filiz dedi ki...

Peliiin,
Sevimli, güler yüzlü arkadaşım benim. Kaldığım yurdun eşsiz yemeklerinden çaresizce aldığını, birlikte markete gidip abur cubur her şeyi topladığımızı, şenliklerde yaptığın langırt şovunu, Penguen'in imza gününe gidişini nasıl anlattığını ve bunlar gibi pek çok şeyi hiç unutmayacağım:)
Küpelerinle ilgili de bir şeyler yazmalıyım. Hepsi çok zevkliydi, bütün küpelerini beğenirdim, ama birini (bende tokası olan) bir türlü göremedim:( Tabii bundan sonra da görüşeceğimiz için sorun değil diye düşünüyorum:)
Çok ama çok iyi bir kalbin var ve en güzel şeyleri hak ediyorsun. Umarım her şey istediğin gibi olur ve hep mutlu olursun...

Unknown dedi ki...

Pelincim,
Senin yurtdışı olayların falan bu gidişle ayrılacağız gibi gözüküyor ne yazık ki, aslında gitmesen, İngiltere’deki Japonlardan vazgeçsen :) (şimdi ıyyy dediğini duyar gibiyim) burada kalsan bence daha iyi olur diyorum ve farkındayım ki bencillik ediyorum. Düşünüyorum da şimdi bana kim film anlatacak:), kimle müzik yorumları yapacağım, kimle tez yazacağım :) ( çok özlenecek bir şey ya o bakımdan) kimle sunacağım:) , kimin saçlarıyla oynayıp kime takılacağım yaa :) oof of bak beni ne durumlara düşürdün Pelin, şaka bir yana çok çok özleyeceğim arkadaşlarımdan birisin, ben inanıyorum ki sen nereye gidersen git beni unutmazsın, ararsın sorarsın ( öyle dimi bak beni yalancı çıkarma:p) sonra geri gelirsin, gelirken bana da bir Japon getirirsin:) ve sonra seninle görüşmeye, eğlenmeye, gülmeye, belki de bambaşka hayatlarımızı birbirimizle paylaşmaya devam ederiz. Senin hakkında yorum yapmam gerekirse buradan duyuruyorum, Pelin cidden acayip sıcakkanlı, kesinlikle kompleksi olmayan, insanları, eğlenmeyi, film anlatmayı:) seven, gerçekten iyi bir müzik zevki olan;) , benim şahsen birlikteyken çok iyi vakit geçirdiğim, ara sıra dedikodu yapmak gibi kötü alışkanlıklarımız olsa da e o kadar da olur dediğimiz:) çook sevdiğim canım arkadaşımdır.
En yakın zamanda görüşmek üzere, kart at bana;)
Büş

BlueMorphoP dedi ki...

Kıvır kıvır arkadaşım Pelin =)

Seninle yediğimiz yemekler, İstanbul'un bir ucundan girip öteki ucundan çıkmalar, gondol maceralarımız, konserdeki itiş kakışlarımız, gnctrkcll kovalamacalarımız,... hepsi çok eğlenceliydi =) Bu 4 sene içinde geç de olsa seni tanıdığım için mutluyum=) Senin gibi içi dışı bir insanları çok seviyorum ya, ne hissediyorsan yüzünde onu görüyorum. Arkadaşlığını özleyeceğim. Yurt dışı maceranda da sana bol şans diliyorum. Sayende yurt dışıyla ilgili bütün sınavlar hakkında bolca bilgi edindik, bakalım belki biz de düşeriz yollara=) Umarım döndüğünde yine görüşürüz. Kendine dikkat et oralarda=)

Pınar ÖZER

musta dedi ki...

Pelincim;
Biricik çalışkan arkadaşım benim, sarı saç, mavi göz, altın bir kalp daha ne olsun üstelik de ada kızı ;) Bak ciddi soyluyorum sınavlarda yanımda bir yerlerde sen varsan bilmiyorum niye içime böle acayip bir güven geliyordu:P Valla ne diyeyim ya çok çalıştık, çok gezdik, çok eğlendik beraber böylede devam eder umarım, uzak diyarlardan dönünce sen…Bu arada çabuk dön, hayatı çok ciddiye alma, okuldu işti derken arada bizi unutma… Sağlıcakla, mutlu kall...

Unknown dedi ki...

pelincim kıvırcık saçlı arkadaşım benim dersleri hep ilgiyle dinleyen en azından bunun içn çaba sarfeden... aslında çok benzemememize rağmen ümit hoca bile karıştırmıştı bizi... yüzündeki sıcak tebessümün hiç eksik olmasın canım... hep mutlu ol...

cagri tumturk dedi ki...

finduuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkk:)

alemin en harbi rockçusu:) senin müzik bilgin önünde aciz kalıp sadece saygıyla eğiliyorum:) Konsere de az kaldı ha! Efsane olucak:)

Bana çok zamanlar sinir olduğunu biliyorum ama seversin gene de beni kıyamazsın:) özellikle saçınla oynamayı bıraktıktan sonra.. Ama oynanmıcak gibi değil ki:)

Sen her ne kadar 'ben senden büyüğüm oğlum' muhabbeti yapsan da sevgili arkadaşlarımız doğum günlerimizi bir sayıp hep aynı gün kutladılar sağolsunlar cimrilik de bir numaralar:) bari pastayı çift katlı yaptırın dimi??:))

Şaka bir yana bir ikiz kardeşim olsa aynı sana benzesin isterdim.. Üzerine tanımam...

Önümüzde yine bir konser var omuz omuza olucaz.. Ve ben seni yine dürtüklicem:)

Ve önümüzdeki pek çok diğer konserde de gene omuz omuz olucaz... Kafa sallıcaz:)

Yasin dedi ki...

Sevgili Pelincim, her zaman basını belalara allem edip gullem edip soktum ama sende cok iyi bir yoldaştın, zor anlarımda yardım elini uzatıp sorumluluk alan nadir insanlardandın. İyi arkadas kötu gunde belli olur, yaptıgımız organizasyonlarda bizi yanlız bırakan sınıf arkadaslarımızdan ziyade sen ve senin gibi sıcak dostları hep hatırlayacagım, tesekkurler pelincim tekrar yardımlarından dolayı, hayatında basarılı olacagından hiç suphem yok... Yolun açık olsun...

Unknown dedi ki...

Nerden başlasam aramızdaki arkadaşlığı anlatmaya.. İlk kayıt günü önümdeydin ama nerden bilebilirdim ki bunun bir başlangıç olduğunu. Yeri geldi kankam kadar yakın oldun bana, yeri geldi yemek yemenle çileden çıkardın beni. Bir bakmışım seninle ülkenin sorunlarını tartışıyoruz, bir bakmışım konserde beraber eğleniyoruz. En kötüsü ise benim kullandığım peçeteyi senin yemek tabağına fırlatmamdı:) Hayırlı bir iş vesilesiyle ağzımdan laf almaya çalıştığın günleri de asla unutmayacağım. Sınavlardan önceki çalışma tempona hayran olduğumu hiç söyledim mi sana? Bak emeklerin boşa gitmedi, dayandın İngiltere'nin kapılarına. Gidersen bir daha gelir misin buralara bilmiyorum. Senden beyin göçüne dur demeni bekliyorum. Meslek hayatında başarılar diliyorum. Herşey gönlünce olsun..
Emre ÇELİK

gülden dedi ki...

Peliiiiiiiiiin:)
Allahım dümdüz saçları olan birisi olarak saçlarının kıvırcıklığı hala olağanüstü geliyor bana:)Sen de olup da kıskanılası olan tek şey saçların değil tabiki.Çalışkanlığın ve zekan da diğerleri.Ayrıca kendine özgü takıların ve pembe farın da unutmayacaklarım arasında.Hayatta başarılı olman için şansa ihtiyacın yok ama ben şans ve mutluluklar dileyeyim sana sırf adet yerini bulsun:))

Adsız dedi ki...

Temöb Çukurova, Temöb Çukurova... ("Küçük Kurbağa" türküsünün melodisiyle söylenir :))) sonrasında da şarkı sadece bu iki kelimeyle harikalar yaratılarak devam eder... değil mi Pelin dostum:)

Pelincim, sana karşı çok içten, samimi bir yakınlık duydum, özetlersek iyi birisin :) Dilerim ilerde yollarımız kesişir, eminim daha da yakın arkadas oluruz ozaman. Başarılarının devam etmesi dileğiyle, yüzünden gülüşün hiç eksik olmasın...

Emin ÖZKAN

Süleyman Emre Acıman dedi ki...

Pelin kaç sefer dedim şu yazını düzelt diye, dört senede bir sürü ders notunu sayende aldık ama yazında hala bir düzelme yok. Senin fotokopiden okuyabildiğim kadar not zaten benim defterde vardı :) Neyse tekrar teşekkürler. Ayrıca arka sıranda oturduğum günlerde saçlarını hep yastığa benzetip uykumu getirdim. Artık okul bitti, sana enternasyonel çalışmalarında başarılar diliyorum, ecnebi memleketlerdeki insanlara da faydan dokunsun biraz. Başarın ve mutluluğun daim olsun.

Unknown dedi ki...

Pelincim,
Sen bu okulda tanıdığım ilk kişi olmuştun ve bu tanışmanın arkasından iyi bir dostluk gelmişti. Kötü günümde hep yanımda oldun. Sırlarımı açtığım içimi döktüğüm, vişneli pasta yediğim tek insan sendin. Hayat bizi en uzak noktalara savursa da her zaman yanındayım. Hayallerin seni güzel bir geleceğe taşısın mutluluk hiç yakanı bırakmasın.
Pınar GÜLTEKİN

Unknown dedi ki...

Her şey gencecik, saf ve temiz üç kızın evlerinden ayrılıp aynı yurt odasına düşmesiyle başlamıştı. =) Bu 3 kız birbirlerinden ayrı dünyalarda yaşar, birbirlerinden apayrı davranırlardı... Taa ki arkadaşlığın aynı kişiliklere sahip olmak gerektirmediğini anlayana kadar... Bu gerçekle yüzleşen 3 deli kız gece yarısı video klip çekmeye, sketchler hazırlamaya, dans etmeye ve deliler gibi eğlenmeye başladı. Üniversite hayatlarının en önemli senesinde birbirlerine dert ortağı oldular, can oldular ciğer oldular... Pelinim ilk günlerde fazla ders çalıştığın için beni bunalıma soksan da=), seni konuşturabilmek için türlü taklalar atmama neden olsan da ve giyinmek için illa içeri geçicem diye tuttursan da=) sen benim İstanbul’a ve belki de hayata başlangıcımın en güzel yerindesin. Yazımı seninle çektiğimiz video klibin fon müziği olan ve senin seslendirdiğin “hele yallah yallah hele yalayalayala...” edalarıyla bitirmek istiyorum canım =) Öperim!
Özge Günaydın

Unknown dedi ki...

Sevgili arkadasim Pelin,
4 yil boyunca derslerde gosterdigin basarı ve ders dışında sosyal aktivitelerde üstlendigin roller ile takdir ettigim arkadaslarimdansin. Sana bundan sonraki egitiminde Avrupa'da basarilar diliyor, her seyin gonlunce olmasini temenni ediyorum.

Unknown dedi ki...

Her ne kadar bana en ters müziği sevsen de o konudaki bilgini takdir etmişimdir herzaman, müzikseverin hali başkadır "hakiki rockçı". Bir yandanda hakiki çalışkan, hakiki dahi; en ince ayrıntısına kadar anlar canına okur sınavların. Film izleyişi bambaşka bir olay, Da Vinci Şifresi’nde yaptığına karşılık vermek için bi film düşündüm benim bilip senin bilmediğin, yok yani:). Hedefleri, idealleri olan zehir gibi bi kız geliyor ey dünya (Dünya diyorum bu ülkeden taşacaksın yakın zamanda zaten Avrupa’ya), bundan 5, 10 sene sonra ne emredecek ne diyecek diye ağzının içine bakıcak emrindeki herkes eminim. Biliyorumki o sevimli şen şakrak tavrınıda hiç bırakmayacaksın. Kendine çok iyi bak, (basit rock şarkılarından daha derin müziklere geçmek için hala geç değil unutma:D), başarı ve mutluluk dolu bi hayat senin olsun.

gokmen altinel dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Canım benim
Bitmek bilmeyen zamanlarımızı tükettik gidiyoruz işte. Hayat bizi nerelere götürecek kim bilir? Ama ben bi kere dahi derslerden kacmasını saglayamadıgım, azmine hırsına hep hayran oldugum, fikirlerine her zaman cok güvendigim maviş gözlüm Pelinim de yeni yollarda yanımda olsun istiyorum. Bi İngilteredir tutturdun gidiyosun bakalım, hani biz daha senle ev tutacaktık?? Neyse sen hele bi gel de bakarız çaresine gerisini P&G ile Mercedes düşünsün diyorum;) Konuk evi kapısı önünde sürekli bekletip, hep benim dediğim dogru deyip beni delirtsende iyi ki vardın iyi ki yanımdaydın. Daha çok seyler yapacagız beraber. Yine uykusuz kalacagımız, yorulacagımız zamanlar olacak. Sonra yine sizin balkonda bi rakı-balık sofrasında bulusacagız. Yine sabahlara kadar okey seanslarımız olacak. Bu arada Orçun'a söyle bi dahaki sefere Rockbara falan gitmem ben haberi olsun:)) Ha unutmadan İngiltere öncesi Kapadokya yolları seni bekler hatırlatayım dedim:P Mutluluklar, başarılar hep bizimle; biz yine düşlerimizin izinde nice beraber yıllara canımsın...

Gözde

Unknown dedi ki...

Pelincim,
Hani böyle bir sıfat yakıştır deseler sana direk afacan derim herhalde:) Neden mi? Çünkü o şirin,sessiz gözükür ama sağlam rockçıdır, saf gözükür ama cin gibidir hiç bir detayı kaçırmaz, 17sıra arkada yapılan dedikoduyu dinler:P Her muhabbeti bilir, her sosyal ortama girmeye çalışır. Hayattan zevk almaya da, ortalamısını zirveye taşımaya da aynı anda çabalar. Bu arada neden 17 dedim bu bir tesadüf değil, bana yolculuklarda ettiğin arkadaslık için çok teşekkür ederim, pelincim. Güzel arkadaşlığın, birlikte geçirdiğimiz hoşça vakitler, sadece benim geçirdiğim ödevler :P, herşey için tekrar çok teşekkür ederim. Hayatta herşey hep istediğin gibi olsun.Kal sağlıcakla..
İbrahim