17 Mayıs 2008 Cumartesi

Sait Ülger

14 yorum:

gülden dedi ki...

Canım arkadaşım;
Öncelikle database den geçmiş olmanı yürekten diliyorum;aksi halde geçen yıl senin projeni hocaya gönderdiğim için hocanın ikimizide bırakması sonucunda duyduğum vicdan azabını ömür boyu yaşayacağım:)Bu bir kenara şimdi hatırlıyorum da yahu bizim hiç hayırlı bir işimiz olmamış seninle.Emre sen ve ben 1. sınıfta yaptığımız ilk sunumdan 10 dakika önce de disketimiz (o zamanlar flash disc yok :P)yanmıştı.Neyseki üzerimize yıldırım falan düşmeden işte mezun oluyoruz:)
Hayatta herşey dilediğin gibi olsun canım arkadaşım...

aksel tuna dedi ki...

Sevigili kurumsal arkadaşım Sait abi bu zamana kadar sen nerdeydin ya taaa dördüncü sınıfı mı bekledin:) hadi hadi bırakıyoruz işi tamam marketingden sonra gidiyoruz taksime içicez:) yok abi yaa hiç kurumsallık yok valla:) ben bırakcam abi kurumsala geçicem abi valla bende bırakıyorum tamam ulan bende bırakcam yarın bırakıyoruz dimi:) diye diye valla bıraktın kurumsal oldun çıktın kardeşim birgün inşallah kurumsal şirketinde bana proje yapmak nasip olur:) Pazartesi akşamlarının muhteşem üçlüsünden axel:).

Aksel TUNA

İbrahim Erdal dedi ki...

Çok sevgili arkadaşım Sait, senle yeri geldi sınıf arkadaşı olduk yeri geldi iş arkadaşı olduk(Sen hep iş konusunda bana özendin ama baktın sonra benim yolum yol değil PAF'a gittin:)),yeri geldi yol arkadaşı olduk:)Bunların hepsinde seninle çok keyifli anılar yaşadık.Kurumsal bir şirketde çalışma isteğini,"abi adam yurtdışı görmüş belli oluyor" deyip yurtdışına gitmek istemeni:),marketingden sonra işi bırakıyoruz söylentileriyle geçen:)taksimdeki içki gecelerini sanırım unutamayacağım.Kuyumcuda:) çalışırken yaşadıklarımız da çok komikti be sait:)Sabahları yanımızda makyaj yapan manyak zarife'yi ve izzeti de unutmayız herhalde:).Son olarak bişey daha sorucam abi, sen ne diye teknik sınıfa düştün pafta:),umarım bundan sonraki hayatında çok mutlu ve başarılı olursun arkadaşım,okuldan sonra da arkadaşlığımızın devam etmesi dileklerimle kendine iyi bak
İbrahim Erdal

Unknown dedi ki...

hep okuldan "hemen" eve dönme derdinde.. hep acelesi var.. tam bir "iyi aile çocuğu" :)çook eskiden kadıköye taksime falan eğlenmeye de giderdik birlikte ama son zamanlarda iyice iş adamı oldun be arkadaşım, yüzünü göremedik pek. olsun görüşürüz yine, nasıl olsa buralardayız, nasıl olsa Serimlerin evi var :) yolun açık olsun arkadaşım.

Özlem Ateş dedi ki...

Sayın dingin, sakin ve bir o kadar da muhteşem kişilikli arkdaşım:) Acaba birgün seni bağırırken, masaya yumruğunu vururken görebilecek miyim derken, yok olmadı...Artık iş görüşmelerinde mi görüşürüz yoksa senede 1 gün buluşmalarında mı bilemem ama bütün isteklerinin olması dileğiyle, mutluluklar.

Yasin dedi ki...

Efendi kişiliğinle, her zaman yerin bende farklı olacak kardeşim... Herseyin gonlunce olması dilegiyle... Hayatında basarılar kardeşim...

Yolcu dedi ki...

Tek cümle sanırım herşeyi anlatır:SENDEN NEFRET ETMİYORUM FİGEN:) Figen:Şok şok şok.Bir miktar açıksözlüsünüz sanırım Sait Bey.Giriş kattaki teyze sizi soruyor bana arada o çocuklar nerde gelseler de bir sorguya çeksem diyor Nerden bilsin kadıncağız iki tane delikanlı yukarıya not çektirmek için çıktığını. Bir başka komik ayrıntı ise aynı bölümde okuyan iki genç olmamıza rağmen benim nonteknik senin teknik seçilmen, ve bu sebeple senin müthiş gender diversity e çok önem verilen bir arkadaş grubuna katılman. Figen : Sait Sait maaşları öğrendim.. Sait: yaa keşke öğrenmeseydin(Artık içinden kimbilir bu lafı nasıl söyledin). Biraz özgür bir yazım tarzı kullandım farkettiysen cicim, umarım beraber çalışırız da ara vermiş olduğumz haftasonu eğlentileri grubumuzu yeniden oluşturabiliriz:) Hep mutlu olunuz efendim..
Figen BAYSAL

Adsız dedi ki...

Arka sıralarda başlayan bir arkadaslık, birlikte alttan alınan derslerle pekişti:) Sapasağlam vucüdu, kalın sesi, eskilerin tabiriyle bıyık altından gülüşüyle bu sessiz görünümlü adam, sağlam adam, sevilesi adam ! :)

Kardeşim Sait, sen içinde yangınları olanlardan mısın? Öyleyse,-acı da verse- aman diyeyim onu kaybetme!
Herşey gönlünce olsun, kardeşim...

Emin ÖZKAN

Unknown dedi ki...

EMRE GÜNGÖR : Sait seninle tanışmamızı hayatta unutmam. Birlikte Kadıköy'e gitmiştik okulun ilk günü, o gün bugündür birlikteyiz be Sait. Böyle de devam edecek. Winning oynadığımız günleri, her doğum gününü, Bronx'u :) unutmam. Bu arada sana bir intikam borçluyum bi akşam içelim :P Hep mutlu olalım kardeşim birlikte...

mert dedi ki...

Sınıftan sessiz ve cool isimlerindendin . Senin bu tavrını i halı saha maçlarındagöremiyorduk. Nereden çıktı o apantis ameliyatı. seni ondan sonra yeşil sahalarda göremez olduk . Bu aralar adam bulmakta zorlanıyorum. Doktor ne dedi ne zaman dönermişsin sahalara. Hadi eyvallah görüşürüz.

Unknown dedi ki...

Arkadaşım, öncelikle hocalardan Avcılardan göztepeye dört yıl boyunca gidip gelebilmen, üstelik hepimizden fazla derslerde bulunmandan dolayı ekstradan bir diploma daha istemeliyiz.
Okul içinde paylaştıklarımız ödev proje vs ve okul dışındaki dostluğumuz anılarımızla sağlam bir dostluk kurduk, ve eminim ki bu burada bitmeyecek.
Okulumuzun cool ve adaleli erkeği oldun çıktın!?! Keşke seni o kadar dövmeseydik te bu kadar fizik yapmasaydın:)

Sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileklerimle,

Evren Güler

Serim dedi ki...

Kardeşim, can arkadaşım benim;
bütün projelerde, ödevlerde, derslerde, ders çalışmlarda hep grup arkadaşı olduk. ne güzel şeyler yaşadık 4 sene boyunca demicem çünkü biz mahşerin 5 atlısı zaten kopamayacağımıza göre yine yaşamaya devam edicez.en güzel hep senin doğumgünlerini kutlardık, sabaha kadar alkol alıdık, sonra sen sazı eline alırdın ilerleyen zamanlarda (mecazi anlamda değil:))
geceleri dışarı çıktığımızda karizmandan faydalancaz diye dolanırdık etrafında ama bizi öpen olmuyodu hiç durduk yere :) unutma sen zengin olma planımızda kasayı yüklenecek olansın o kaslarınla :)
herşey istediğin gibi olsun kardeşim, inşallah hiç kopmayız..

SaNaLMuSTi dedi ki...

Hep kendi halime acırdım ta nerden okula geliyorum diye, sonra seninle tanışınca birden halime şükretmeye başladım Sait :) Sınıfın en yakışıklılarından, badi buyildingci, birçok dersi alttan beraber aldığım kardeşim umarım hayat kat ettiğin mesafeler kadar kolay olur senin için.

Mustafa Şahin

Unknown dedi ki...

Örgün öğretimini tamamlayabilmek için onun kadar çaba sarfeden onun kadar yol kat eden var mıdır ki! Yollar onu yorgun ve mağrur yapsada, yol boyunaca okuduğu kitap, gazete ve dergiler onu daha da bi anarşist yapmıştır. Ama garibim okula 3 saatte geldiği için hiç bir eyleme yetişememiştir. Son zamanlarda fizikindeki gelişme kayda değerdir. Seni hep, gazete ve mecmualarla hatırlıycam. Bi de şu ekibini topla bakalım, bi içelim yaa. Görelim bakalım ne ayaksınız siz... Ömür boyu sağlık, mutluluk ve işine yakın lokasyonda oturman dileklerimle.
Erdem Demirkan