17 Mayıs 2008 Cumartesi

Mehmet Yılmaz

6 yorum:

Tipsiz dedi ki...

Nam-ı diğer ümraniye sapığı:)4 sene severek takip ettiğim yüce insan.Son sene Almanya işi çıkartmasa bir sene daha görecektik kendisini ama kısmet olmadı.MY lakabını taktım ama süper de oldu be MY'ım.Damla gözlüklerini ensendeki saçları kaşımanı çok özleyeceğim.

Yasin dedi ki...

Sevgili Ortagım, tipik kayserili kardeşim... Abicim her ne kadar son sınıfı beraber gecirememiş olsakda, 2. sınıfta kulup ayagına baya bir guzel muhabbetlerimiz oldu... Ticarette bu gidişle bir gun voleyi vuracagından suphem yok... Hayatında basarılar diler, her turlu ticari ortaklıga acık oldugumu belirtmek isterim :)))

İlhami AKKUŞ dedi ki...

E bir kaç denemeden sonra yazımı yayınlıyorum:)
Nam-ı diğer Kayserili(!)
4.sınıf kader ortağım(?)Bu yazıyı Erhan okuyunca gülecek:)Erhan zamanıyla demişti ki:Oluuuum siz bu mehmetle bir yılın sonunda can ciger kanka olursunuz:D La olduk mu ne la? Bir yıl Almanca bilmeden Alamanca ders geçtik.her sınava girerken 5tane almanca cümleyi ezberimizden okurduk.Meali:hocam biz erasmusuz bizi geçirin:)Her ne kadar bu cümleler işe yaramadıysa da bir dersten kaldıysak ta,bi sürü ders geçtik:)Mehmet saolsun(!)Aslan yattığı yerden belli olur derler ya,mehmetle 1yıllık dönemde ne kadar düzenli(!),tertipli(!) biri oldugunu öğrendim:)Tüccarlığa gelince:Ben kısaca Amerikan dönercisi MEHMET diyorum?Adam ısrar ediyo end.müh. oldun,dönerci olup naapcan diyince:ben döner dükkanı açmıyacam dönerci mağzalar zinciri(!)açıcam diyo:)Açarsan söz verdin döneri beleş yiyecem ömür boyu:D-Hayat sana hep güzellikler getirsin e mi?ilhami the White

Süleyman Emre Acıman dedi ki...

Vay Mehmet vay. Gittin gavur memlekete, son senemiz çok sönük geçti. Meydanı boş bulan sağa sola saldırdı. Gitmeseydin ne güzel en eğlenceli senemizi geçirecektik. Ama bekle orda sen gelmedin ben oraya geliyom, az kaldı. Gavur memleket tecrübelerinden dinlemek isterim. Hayatın boyu başarı ve mutluluklar dilerim.

Unknown dedi ki...

Sevgili MY,
Sanırım seni dar t-shirtlerin, ensende oynadığın saçların, kırmızı yanakların ve damla gözlüklerinle hatırlayacağım. =) Son sene aramızda değildin ama eminim Almanya'larda başka gönüller fethettin=) Hep mutlu olman dileğimle...
Özge Günaydın

Unknown dedi ki...

Sevgili arkadaşım, dostum, biricik ortaaam Mehmet.. :) Hazırlığın ikinci döneminde 4 arkadaşımızın sınıftan ayrılmasından sonra biz bize kaldık ve o dönemde birbirimize çok destek olduk.. bu birlikteliğin neticesinde arkadaşlığımız atık bozulmaz bir dostluğa dönüştü.. Dersler konusunda her sıkıştığımızda mutlaka bir çıkar yol buldun ve hem beni hem de kendini çok kurtardın, bu konuda sana ne kadar teşekkür etsem azdır :)

Gel gelelim bizim arkadaşlığımızın pekişmesindeki asıl neden derslerin dışında yaşadığımız olaylar, çeşitli aktiviteler, ortak aldığımız kurslar, bahar şenlikleri, konserler ve daha bunun gibi nicesi oldu.. Yeditepeye gittiğimiz şenlikleri, konserlerden önceki eğlenceleri, ayakta aynı gece peşpeşe 4 konser izlemek zorunda kalmamızı ve dönüşte otobüs bulamayıp sabaha kadar kadıköyde gezinmemizi asla unutamam.. :) Bu o dönem her ne kadar bizi rahatsız etmiş olsa da, şimdi artık renkli üniversite yıllarımızın en güzel sayfalarında yer alan bir anı olarak kalacak..

Seninle gittiğimiz dış ticaret kursu için de şunları söyleyebilirim; bana sorarsan her ne kadar henüz zaman bulamayıp pek uğraşamasak da bence ilerisi için güzel şeyler öğrendik ve de ufkumuzu açan bir kurs oldu.. kim bilir, belki de ileride kazanacağımız milyonların tohumlarını bu kurs ile attık biz.. :)

son sene bizi yalnız bıraktın ve biraz da almanyada takılayım, almancamı geliştireyim dedin, geleceğin açısından eywallah dedik.. ama oralara gidip de bizi unutmak yok.. senle daha yapacak çok işimiz var :)

umarım ileriki hayatında tüm emeklerinin karşılığını alırsın..

Eray Yüce