17 Mayıs 2008 Cumartesi

Yiğit Özcan

25 yorum:

Adsız dedi ki...

Yiğit kardeşim (namı-diğer Yiğit Baba:) dört sene boyunca seninle saygı sevgi dolu(Gerçekten Saygı dolu. ), son derece içten bir arkadaşlığımız oldu. Birbirimizi incitecek tek bir söz çıkmadı ağzımızdan, ne güzel ! Karşılaştıkça sıkı, candan bir tokalaşma, samimi bir bakış, muhabbet, birbirimizden esirgemediğimiz gülüşlerle hatırlayacağım seni, bir de satranç maçlarımızla... :) (pek keyifliydi be Yiğit, kıran kırana :) Sen kendi halinde, kendi yolunda yürüdün, dilerim başarıların hayat boyunca sürer, her şey gönlünce olsun kardesim...

Emin ÖZKAN

Unknown dedi ki...

Yiğitcim,
takdire değer çaban, çalışkanlığın ve efendiliğinle 4 yıl boyunca bizi kendine hayran bıraktın. emeklerinin karşılığının bir kısmını almak üzeresin, çok güzel bir hayat seni bekliyor. umarım devamında da hep başarı haberlerini alırız. mutluluklar.

Pantea MOVAHED dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Pantea MOVAHED dedi ki...

Çalışkan ve azimli arkadaşım,
Fakülte birincisi olarak mezun olmanla bana göre hepimizi gururlandırdın.
Başarılarının devamını getireceğini inanıyor ve sana mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.
Pantea MOVAHED

Tipsiz dedi ki...

Hazırlıktan beri aynı sınıftayız senle.Bazen ters düştük ama 5 senede o kadar olur canım.Sınıfta her türlü sorumluluğu alan full bright genç.Umarım benim de geleceğim full olmasa da en azından bi semi-bright olur.

Unknown dedi ki...

Yiğitcim koca sınıfta herhalde en çok senin başını ağrıttım. Not istemelerim, derste hep yanına oturup sürekli soru sormalarım ve hiç susmadan konuşmalarımla... Ama kurtuluyosun artık benden... Şaka bir yana sonunda emeklerinin karşılığlını alıyorsun. Çalışmalarınla en çok hakediyorsun herhalde mezun olmayı... Hayatın boyunca çabalarının karşılığını hep alman dileğiyle...
Seçil MERTOL

Unknown dedi ki...

Yiğitcim,
Gördüğüm en çalışkan ve azimli insanlardan birisin. Sınıfımızın her türlü sıkıntısıyla ilgilendin. Kendi adıma çok teşekkür ederim. Başarılarının hep devam etmesini dilerim.
Çiğdem Şimşek

musta dedi ki...

Azimli bir çalışma, arkasından gelen kaçınılmaz başarı ve başarının adı Yiğit;
Özleyeceğim çok anımız oldu beraber geçen 4 senede, seninle okumak, başarılarınla ve azminle örnek oluşun inan bana Marmara’yı daha bir okunası yapıyordu… Ömrün boyu mutlu, huzurlu ve başarılı olman dileğiyle, sağlıcaklaaa…
Musta

Eyüp ÇINAR dedi ki...

Sevgili Yiğit,

Hayatımın en heyecanlı günlerinden birinde tanışmıştım seninle. Fullbright bursu mülakatı için sıra beklerkenki kalp atışlarımızı halen hissedebiliyorum.

Umarım hayatımızda her zaman bu şekilde heyecanlı bekleyişlerimizin sonu; hep bu şekilde güzel ve büyük başarılarla biter. Geleceğimiz hep full bright olur.

Başarıların için seni bir kez daha tebrik ederim. Yolumuz açık olsun.
ABD'de görüşmek üzere...

Eyüp ÇINAR

Yasin dedi ki...

Yigitcim, sonraları gelişen arkadaslıgımız, vaka analizi yarısmasında baska bir boyut kazandı... Bogaziçi, ODTU gibi Turkiyemizin nadide universitelerinden gelen ogrencileri bileğimizin hakkıyla eleyip, haklı galibiyetler yasadık beraber, tam bir takım olmustuk herkes farklı alanlara hakimdi, buda bizim en guclu yonumuzdu... İkinci olduk ama sana plaket torenini yasatamamam her zaman içimde uhde olarak kalacak kardeşim... Umarım beni affedmişsindir,beni her zaman beraber elde ettigimiz galibiyetleri yasarkenki o guzel anlarla hatırlaman dilegiyle,yolun açık olsun kardeşim...

Salih Taysun dedi ki...

Okulumuzdan ikinci kez kurtarılıyorken, okyanus ötesindeki yeni okulunda başarılar diler, herzaman için basketbol ve santrançta rekabete hazır olduğumu yinelerim.Dolu dolu bir yaşam dileğiyle...

Unknown dedi ki...

Birinci sınıfta aynı yurtta kaldığımızı öğrendiğimizde çoktan tanışmıştık senle. Sonrasında ise derslerdeki yardımlarını asla unutamam. Yardımlarını sadece benden değil, bütün bölümümüzden esirgemedin. Bazen şaşırıyordum, bu kadarını da nasıl yapıyor diye, her yere nasıl yetişiyor diye..
Seni tanıdığım çizginden hiç şaşmadın, azmine ve devamlılığına hayran bıraktın. Amerikada'ki hayatında ve sonrasında sana başarılar diliyorum.
Emre ÇELİK

gülden dedi ki...

Sevgili Yiğit;
Birgün çocuklarım olursa hep seni örnek göstereceğim.Onlara çalışkanlığından, saygılı kişiliğinden,azminden bahsedip kulaklarını çınlatacağım.Sınıfımıza 4 yıldır öyle çok emeğin geçti ki ne kadar teşekkür etsek az.Fakülte birincimizi Endüstri Müh.bölümünden çıkararak bizi ayrıca gururlandırdın.Başarılarının ve mutluluğunun ömür boyu sürmesi dileğiyle:)

Hati dedi ki...

Geçmiş zamanlarda hepimiz belki de çocukluğun sınırlarını zorlarken, sen olgun bakışlarınla izlemekle yetinmiştin.Bunca emeğinin sonuçlarını alacağın güzel günler geldi sanırım.Çok zaman öncesinden tanıdığım güzel insan, herşey gönlünce olsun.Hayatının bir kenarında hep yerim olması dileğimle...
Gökçe Gürfidan

Unknown dedi ki...

sevgili ikinci ortaam Yiğit :) hazırlık sınıfında başlayan arkadaşlığımızdan sonra yıllar çabucak geçti ve artık yeni bir hayata başlıyoruz.. daha hazırlıkta ne kadar azimli ve de kararlı bir yapıda olduğunu kanıtlamıştın ve bu kararlılığın sonunda üniversitede elde edebileceğin tüm başarılara ulaştın.. senin bu başarılarını her zaman takdir ettim ve de bundan sonraki hayatında da aynı başarılarını tekrarlamanı temenni ederim..
tüm sınıfa yaptığın yardımlardan ve de başarılı temsilciliğinden dolayı da şahsım adına teşekkür ederim..

Eray Yüce

SaNaLMuSTi dedi ki...

Yiğitçim, seni hep ‘profesyonel’ ve ‘yardımsever’ olarak hatırlıycam. Sen ne yaparsan yap ‘iyi’ yapmaya özen gösteren bi insandın hep. O yüzden ilerde de hep iyi yerlerde olacağına inanıyorum. İnşallah bu güne kadarki başarıların artarak devam eder, değil yurtdışı dünya dışına bile çıkarsın inşallah, uzaya giden ilk Türk olursun :)

Mustafa Şahin

Unknown dedi ki...

Yiğitçim,

Her ne kadar GPA'inle beni sollasan da:) çalışkanlığını, azmini, planlılığını; bunların yanında sorumluluk sahibi olmanı ve yardımseverliğini hep takdir ettiğim arkadaşımsın. Bundan sonra da çok başarılı olacağına eminim. Hayat boyu tüm güzellikler seninle olsun.

Pelin Onur

gokmen altinel dedi ki...

Yiğit deyince akla ilk önce çalışma, yapabileceğinin en iyisini yapabilme, girişimci bir ruha sahip olma gelir. Fakat bunların yanında Yiğit, aynı zamanda çok iyi bir basketbol oyuncusudur. Her zaman “Basketbol oynamayı önceden haber verin hazırlıklı geleyim” der. Sanırım bir kere geçen sene oynamıştık. Bu da Yiğit’in sadece derslere önem veren değil aynı zamanda hayatı da yaşamaya çalışan bir kişiliğe sahip olduğunun göstergesidir. Seninle özellikle son zamanlarda bayağı şakalaşmıştık. Sınıfımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmen de senin iyi kalpliğinin ve yardımseverliğinin göstergesidir. Başkanım yalnız benim musluk hala akıyor, sen dört aydır bir usta göndermedin:).

Gökmen Altınel

Unknown dedi ki...

Bir erkek mühendisten beklenmeyecek inci gibi yazısı olan arkadaşım Yiğit. Okulda gösterdiğin üstün başarılarından dolayı tebrikler. Eminim ileride de çok başarılı olacaksın. Ömür boyu sağlık ve mutluluk dilerim.
Erdem Demirkan

Unknown dedi ki...

Yigitcim
Hem derslerinde cok basarılı olan hem de hiçbir zaman kimseden yardımını esirgemeyen arkadasım. Aslında şöyle bi düşünüyorum da pek kalmadı senin gibi insanlar diyorum:) Her ne olursa olsun bundan sonra da hep dogru bildigin yolda ilerlemen ve tüm hedeflerine ulasabilmen dileklerimle.

Gözde

Unknown dedi ki...

Yiğitçim,
Arkadaşları için her işe koşan, canla başla çalışan, aynı zamanda derslerinde de başarılı, yakında Amerika yolcusu arkadaşım. Yaptığın her şey için, yardımını asla esirgemediğin için ve marketing grubumuz adına çok iyi bir sunum gerçekleştirdiğin için:) teşekkürler. Başarının ve mutluluğun peşini asla bırakmaman dileklerimle...

cagri tumturk dedi ki...

Sayın temsilcim,

Ben öyle akıllı, azimli, çalışkan laflarına girmek istemiyorum senin için öylesin tabi ama fazlası da var sende... Daha önemlilerini saymam icap eder senin için öncelikle azimli, akıllı ve çalışkansın..:P (Şaka şaka:D)

Yiğit'im senin özün sözün birdir... Ben bunu bilirim yeter bana.. Beraber geçirdiğimiz zamanda az biraz mükemmeliyetçi olman zaman zaman sana zor anlar yaşattı, ama bildiğinden dönmedin, aklındaki neyse söyledin ve ondan senin yanında hep rahat, açık, tamamen kendim oldum.. Bir de çaktırmadan en beklemediğin yerde bir espri patlatırsın koparırsın adamı:D

Hem kendin, hem de sınıftaki diğer herkes için hep en iyisini istedin ve bunun için uğraştın...

Dilerim hep iyi insanlar çıkar karşına Yiğit'im, gerisini sen halledersin zaten..:)

Unknown dedi ki...

Yiğitcim, sürekli bir telaşesi olan, ordan buraya koşturup duran, uzun uzun muhabbet etmenin hazzını bir türlü yaşamadığım canım kardeşim.
Bir insanki herşeyi kusursuz yapmak için bu kadar uğraşır, kendinden bu kadar çok şey katar başka bir örneği varmıdır bilmem. Senin arkadaşın olan kimsenin sırtı hiçbir türlü yere gelmez kardeşim. 4 yılda gösterdiğin arkadaşlığı ileride(büyük adam olduğunda)de bende esirgeme. Bu arada derslerde fazla konuşup seni rahatsız ettiysem yada uğraşıp sinirlendirdiysem sırf sana hatıra kalsın diye yaptım bunu unutma:)
Hayatın boyunca isteğin herşeyi yapıp, mutlu olman dileğiyle. Hadi kal sağlıcakla..

Unknown dedi ki...

Yiğitcim, sürekli bir telaşesi olan, ordan buraya koşturup duran, uzun uzun muhabbet etmenin hazzını bir türlü yaşamadığım canım kardeşim.
Bir insanki herşeyi kusursuz yapmak için bu kadar uğraşır, kendinden bu kadar çok şey katar başka bir örneği varmıdır bilmem. Senin arkadaşın olan kimsenin sırtı hiçbir türlü yere gelmez kardeşim. 4 yılda gösterdiğin arkadaşlığı ileride(büyük adam olduğunda)de bende esirgeme. Bu arada derslerde fazla konuşup seni rahatsız ettiysem yada uğraşıp sinirlendirdiysem sırf sana hatıra kalsın diye yaptım bunu unutma:)
Hayatın boyunca isteğin herşeyi yapıp, mutlu olman dileğiyle. Hadi kal sağlıcakla..

Aykut CİRİT dedi ki...

Çalışkan, dürüst ve her daim yardımımıza koşan sevgili arkadaşım; Senle daha çok benim tez dönemimde karşılaşmıştık; ilk defa biri bana bir konuda soru soruyordu:) Hele bu sen olunca daha bir garip gelmişti. Ama anladım ki sen öğrenme azmiyle sürekli araştıran ve kendini geliştiren bir yapıya sahipsin. Bir hocamız aramızda eğitim görevlisi olmaya yatkınlığın konusunda seni örnek göstermişti.
Mezun olurken; hayatının her aşamasında hedeflerine ulaşmanı ve bizi unutmamanı diliyorum. Yolun açık olsun arkadaşım...